Rytme/Dans Junior & Ynglinge

Antal tilmeldte: 2/20 Alder: 14-25 Pris: 1.297,67 DKK
22/10/2021 - 26/11/2021 Lillerødhallerne Hal 3 Fredag 17:20-18:50 Instruktør: Marie Holdflod Pallesen Nadia Elena Bill Hansen
Beskrivelse

Vi tilbyder i denne sæson et rytme/danse-hold, der udvikler, udfordrer og spreder glæde. Vi ønsker at lægge et ambitiøst niveau for holdet med gymnaster, der brænder for bevægelse. Med gennemgående fundament i den traditionelle grundgymnastik, skal vi arbejde med alt fra håndredskaber til moderne, lyrisk, hiphop og house. Herunder udstråling, energi, improvisation, flow og udfoldelse.

Vi skal eksperimentere og prøve os frem - men også vende tilbage til hvad et godt fejesving er. Samtidig skal vi hygge os og bare have det helt vildt sjovt - så tror vi nemlig, at gymnastikken også bliver meget federe. I løbet af året planlægger vi at samle vores arbejde til en lækker opvisning, som vi fremviser i foråret.

Dog har vi på dette hold stort fokus på vedblivende indlæring af nye koreografier (ca. 1 per træning), da det er her, man virkelig udvikler sig! På denne måde træner og fremmer vi vores indlæringsproces, som vil være en stor fordel for dig på fremtidige hold.

På holdet er der plads til alle, som ønsker at udvikle sig rytmisk/dansemæssigt og har lyst til at skubbe egne grænser og prøve nyt indenfor gymnastikkens verden. Holdet vil ydermere skabe et godt afsæt for dig, som måske planlægger at prøve kræfter med udtaget rytme/danse-hold i fremtiden.

Pris: 1.297,67 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Marie Holdflod Pallesen

Nadia Elena Bill Hansen