JuniorTeam 12+

Antal tilmeldte: 1/1 Venteliste: 0 Alder: 12-15 Pris: 2.542,46 DKK
31/08/2021 - 21/06/2022 Lillerødhallerne Hal 3 Tirsdag 16:00-18:00Torsdag 16:00-18:00 Instruktør: Marie Holdflod Pallesen Mille Foged Mikkel Foss Hansen
Beskrivelse

Bemærk: Dette hold er et udtaget hold, og pladserne fordeles til fortræninger i august.

Juniorteam 12+ er et spring/rytme hold for den øvede gymnast, som søger udfordring og udvikling både spring- og rytmemæssigt (disse vil vægte ca. 50/50). Vi ønsker at arbejde med engagerede gymnaster, som møder motiverede til træning og deltager aktivt. Til gengæld kan du forvente lækker, udfordrende træning og et fedt fællesskab!

Vi vægter en god grundform hos gymnasterne for at forebygge skader og sikre det bedst mulige udviklingsgrundlag. Dette betyder, at du kan forvente gennemgående fokus på styrke, smidighed m.m. Det sagt, skal vi også lege, hygge, svede og have det hammer sjovt! 

Spring- og rytmemæssigt lægger vi primært vægt på, at du tidligere har dyrket gymnastik og er tryg i brugen af de basale redskaber (minitrampolin, airtrack osv.) 

Dog forventer vi, at du mestrer følgende:

  • Lukket salto i trampolin
  • Araber flik-flak med let modtagning
  • Kraftspring med let modtagning

Herudover forventer vi, at du gennem din indstilling til træning udviser stort engagement og lyst til at lære og udvikle dig. Endelig skal du være i stand til at modtage og efterkomme simple instruktioner og rettelser.

I foråret 2022 skal vi deltage i en række opvisninger samt et stævne, hvor vi skal fremvise det program, som vi indøver i løbet af sæsonen. Holdet er udtaget, hvorfor vi forventer, at du prioriterer at deltage i alle træninger og opvisninger. Den årlige træningsweekend afholdes den første weekend i oktober 2021 i Lillerødhallerne.

JuniorTeam fortsætter træningen i sommersæsonen, men KUN om tirsdagen. Dette er indregnet i kontingentet.

Der skal udover kontingentet påregnes ekstraudgifter til:

  • Dragt og holdtrøje
  • Træningsweekend og stævne
  • Diverse transport

Pris: 2.542,46 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Marie Holdflod Pallesen

Mille Foged

Mikkel Foss Hansen