Spring for voksne 18+

Antal tilmeldte: 8/25 Alder: 18-99 Pris: 823,76 DKK
31/08/2021 - 29/03/2022 Lillerødhallerne Hal 3 Tirsdag 20:00-22:00 Instruktør: Caroline Byberg Natacha Christensen Johnnie Geil Sophus Tougaard Petersen Nadia Elena Bill Hansen
Beskrivelse

Vi er et team af friske springinstruktører, der til dagligt underviser på foreningens mange springhold. 

Vi er i denne sæson gået sammen om at lave et nyt hold for dig som voksen, der gerne vil lære at springe, eller bare have en ekstra springtræning om ugen – måske endda mødes med ’gamle’ gymnasikvenner.

Holdet hedder Spring for voksne 18+, og vi træner tirsdag aften i den bedste sendetid! 

Hver træning vil bestå af en grundig opvarmning med basis i en masse sjove lege, gymnastiske grundøvelser samt en effektiv workout., Herefter er vi maks klar til at give den gas på springbanerne med masser af spring ud af røret! 

Vi vil i løbet af sæsonen arbejde med diverse tekniske færdigheder med fokus på at udvikle og forbedre os, uanset niveau og erfaring. Om du er ”gammel” gymnast eller aldrig har lavet gymnastik før, så er du mere end velkommen - der er plads til alle. Vi tilbyder varieret, udfordrende, svedig og sjov træning, så kom glad og vær klar til at have det sjovt og få udfordret dine grænser - vi garanterer, at du går hjem med et smil på læben.

Pris: 823,76 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Caroline Byberg

Natacha Christensen

Johnnie Geil

Sophus Tougaard Petersen

Nadia Elena Bill Hansen