TABATA

Antal tilmeldte: 21/21 Venteliste: 0 Alder: 16-99 Pris: 711,89 DKK
31/08/2021 - 14/12/2021 Lillevang Skole afd. Lillerød - Gymnastiksalen Tirsdag 18:15-19:30 Instruktør: Susanne Dyring Andersen Betina Wagner
Beskrivelse

Kom i form på 8 x 4 minutters træning med den japanske træningsform TABATA, som giver optimal form og fedtforbrænding.

Du laver 20 sekunders hård og intens træning med max. intensitet. Efter 10 sekunders fuld pause gentager du samme øvelse, indtil den er lavet 8 gange. Derefter er der pause, mens næste øvelse vises og forklares. Vi siger: ”Hellere få og rigtigt udført øvelser end mange og forkert udførte øvelser”.

Vi laver 8 forskellige øvelser af 4 minutters varighed (incl. pauser), hvoraf den sidste øvelse som udgangspunkt vil være en statisk øvelse. Der er variation af øvelserne, så timerne ikke bliver ens.

Om du er motionist eller eliteudøver, er til løb, svømning, gymnastik, cykling, boldspil eller anden form for idræt, så vil TABATA kunne gøre en forskel for dig i din træning. Det er både konditions- og styrketræning og derfor et godt supplement til anden træning.

Timen starter med en kort og effektiv opvarmning og afslutter med udstrækning af de berørte muskelgrupper. Træningen foregår primært med egen kropsvægt mens redondobolde, korte og lange elastikker, bænke, ribber m.m. også kan indgå i træningen.

Det er vigtigt med plads til grin og et smil på læberne i timerne, der må synges med, og vi glæder os til at byde jer velkommen – nye som ”gamle”.

Sæsonen varer fra august til og med december.

Pris: 711,89 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Susanne Dyring Andersen

Betina Wagner