Godteposen 6-8 år - tirsdag

Antal tilmeldte: 20/20 Venteliste: 8 Alder: 6-8 Pris: 640,70 DKK
31/08/2021 - 29/03/2022 Lillevang Skole afd. Lillerød - Gymnastiksalen Tirsdag 17:00-18:10 Instruktør: Anna Andersson Josefine Sørensen
Beskrivelse

Godteposen er holdet, hvor man kan afprøve forskelligt fra gymnastikken og sjipningens verden. Vi lægger stor vægt på at lege færdigheder ind, så hoved og krop følges ad. Vi skal lære at udfordre os selv, men det skal være sjovt og spændende, og give os lyst til at lære endnu mere. 

Her øver man sig på at stå på hovedet og hænder, slå kolbøtter, vejrmøller, araberspring, springe, klatre i tove, danse og meget mere. Rope Skipping er en disciplin for sig, og vil blive introduceret på holdet. Det er sjovt både at sjippe sammen og hver for sig, og både kondition og koordination vil blive udfordret.

Der indøves styrke gennem lege, så man bliver bedre til at bære egen kropsvægt. Koordination af arme og ben er ikke altid lige let, så vi øver det på alle tænkelige måder. Indholdet i timerne varierer, så nogle gange fylder vi salen med de store redskaber, andre gange bruger vi småredskaber, bolde og ’bare’ os selv i rummet.

Mulighederne er mange og fantasien rækker langt!

Til foråret skal vi til hjemmeopvisning og vise, hvad I har lært. 

Der skal udover kontingentet påregnes ekstraudgifter til opvisningstøj: ca. 100 kr.

Pris: 640,70 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna Andersson

Josefine Sørensen